Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.91.185.49 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Elbert en Jantine schreef op 14 juni 2018 om 10:35:
Een heel fijne camping niet groot maar heerlijk rustig, de eigenaar Edwin en Lisa lieve mensen, alles kan niets is teveel, dus een AANRADER.
Michel en Desiree uit Leiden schreef op 21 augustus 2017 om 18:39:
Hebben hier ivm snelle oplevering van ons huis voor 5 weken gecampeerd. Een mooie, rustige camping, landelijk gelegen tussen de weilanden. Kunnen proeven van het echte boerenleven, zoals pinken voor het eerst superblij in de wei. De geboorte van meerdere kalfjes. Zeer indrukwekkend om te zien, hoe de boer en gezin altijd voor de dieren klaar staat. Al is het midden in de nacht. Hard werkende lieve mensen die hun eigen producten in het zuivelhuisje verkopen en wat van zeer hoge kwaliteit is. Nog nooit zulke lekkere karnemelk gedronken. Willen als het kan er zeker weer een keer terug komen. Al met al een aanrader voor een zeer goede prijs.
Riet en Wil schreef op 5 juni 2017 om 14:54:
Een heerlijk rustige camping midden tussen de weilanden en toch dichtbij de uitvalswegen. Je kunt er heerlijk verse producten zoals melk yoghurt en eieren kopen in het kleine winkeltje op het erf van de boerderij. Vanaf de camping kun je mooie wandel- en fietstochten door de polders maken. Een aanrader als je van rust en ruimte houd. Wij komen er graag en voelen ons daar echt thuis.
Kriek-Kooger Frans/Ida uit Wildervank schreef op 28 mei 2017 om 16:06:
Wij hebben net vanmorgen afgesproken voor 1e Plnksterdag t/m 11 juni 2017. Het lijkt veelbelovend, wordt vervolgd. Frans en ida kriek.