Nieuws

2020

Corona

Camping:

Wij zijn weer open! Onze camping is niet zo groot, dus ook niet druk ook op momenten dat wij vol staan, zo blijft het goed te doen in deze rare tijd!

Winkel:

De winkel is, voor zover mogelijk, geopend op maandag, woensdag en zaterdag. Hier kunnen we van afwijken, afhankelijk van de geldende maatregelen.

Openingstijden: 10.00u tot 16.00u

2019

De komende weken staan we op diverse kerstmarkten, zie onze Facebook pagina voor de data!

De website heeft een hoognodige update nodig. De komende periode gaan we proberen om alles weer bij te werken!

Openingstijden winkel:

  • Maandag 10.00u tot 18.00u
  • Dinsdag gesloten
  • woensdag 10.00u tot 18.00u
  • Donderdag gesloten
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag 10.00u tot 17.00u
  • Zondag 9.00u tot 11.00u

Openingstijden kunnen afwijken per seizoen en uitzonderingen zijn mogelijk

Juni 2018

De tijd vliegt! De camping staat gezellig vol. Ook is er al weer gemaaid wat betekent dat het eerste voer voor de winter al weer klaar staat. De koeien en ponies staan heerlijk buiten alleen de vele vliegen en muggen zouden wel wat minder mogen..

in de winkel zijn weer een aantal nieuwe producten toegevoegd. Zeker een bezoekje waard!

April 2018

Sinds eind februari is de nieuwe winkel geopend. Het is voor iedereen even wennen. Het vertrouwde selfservice heeft plaatsgemaakt voor (ruime) openingstijden en iemand van ons die in de winkel staat. Een leuke bijkomstigheid is wel dat we alle extra spullen, die we voorheen voornamelijk alleen op de markten bij ons hadden, nu ook in de winkel hebben staan. Dus naast zuivel, eieren, jam en meer is het assortiment een stuk uitgebreid.

Ook het Zomerhuis is sinds een paar weken weer bezet, de verschillende gasten maken alweer trips naar de diverse steden, strand en toeristische bezienswaardigheden zoals de Keukenhof.

De camping opstart duurde wat langer, pas sinds dit weekend zijn we weer langzaam begonnen met grasmaaien, water weer aansluiten etc. Door het koude en natte weer was dat eerder nog niet mogelijk.

Januari 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en wij starten met een nieuwe winkel! Althans rond februari hopen we jullie te kunnen begroeten!

De Zuivelbar blijft ook bestaan echter de selfservice leverde de laatste periode helaas veel “vergeten” betalingen op. Ontzettend jammer voor onze vertrouwde vaste klanten maar het liep helaas de spuigaten uit.

Daarom hebben we besloten een nieuwe winkel te bouwen. Voordeel is wel dat onze “bij”producten beter tot hun recht komen en dat het voor de klanten duidelijker gepresenteerd wordt. We zullen ook nog steeds naar markten gaan maar de accessoires kunnen daarnaast ook thuis eenvoudiger verkrijgbaar zijn.

Het betekent ook dat we met openingstijden gaan werken. Echter, aangezien we een werkend melkveebedrijf zijn zal de deur altijd open staan mocht het een keer nodig zijn buiten de reguliere tijden. Kortom, is de melk of zijn de eieren op of is er toch op de valreep nog een cadeautje of kaartje nodig, dan bent u altijd welkom!

Oktober 2017

Oktober alweer! De laatste gasten van dit jaar verblijven nu in het huisje, de camping is gesloten. De komende periode staan er weer enkele markten gepland zoals 12 november in Leiden, 26 november in Zoeterwoude en 9 december in Benthuizen.

Onze nieuwe collectie is een groot succes, inmiddels is de derde bestelling al geplaatst! Van de winter gaan we eens rustig kijken of we ook qua webwinkel wat kunnen doen.

De Zuivelbar is trouwens het hele jaar geopend! Van een uur of 7 tot ongeveer 21.00u kunt u hier terecht.

September 2017

De komende weken staan we op diverse markten, zie ook de agenda pagina. Afhankelijk van het weer en vooral de regen (onze veengrond is wat dat betreft net een moeras) is de camping nog een aantal weken open. Als het lukt gaan we van het najaar kijken hoe we onze velden beter begaanbaar kunnen houden door middel van grasplaten e.d. Op zich is dit aardig gelukt dit jaar maar het zou mooi zijn als dit een constante factor zou kunnen zijn. Ook voor campers is dit gunstig. Zij kunnen dan eventueel ook op de velden staan.

Zuivel en meer..

Naast onze vertrouwde zuivel zijn we wederverkoper van de merken Clayre&Eef en Esschert Design. Ons assortiment is voornamelijk gericht op accessoires met een link naar de boerderij, echter we kunnen op bestelling het gehele assortiment van beide merken leveren! Ook zijn we naar de woonbeurs geweest en hebben nieuwe leveranciers leren kennen. De eerste bestelling is geplaatst zodat we eerdaags nog meer leuke (o.a. cadeau) artikelen kunnen leveren.

Meer info volgt!

Juli 2017

De tijd gaat zo snel! Het is alweer juli… de komende weken staan we regelmatig op markten met de zuivel en nog veel meer.. de camping is gezellig vol en de dieren staan heerlijk in de wei (zolang de temperatuur naar de zin is, niet te koud en niet te warm, het niet stortregent, bliksem e.d. want daar vinden ze niets aan en komen ze net zo snel, zelf, weer naar binnen..).

Zuivel

Na jaren lang dezelfde prijzen gehandhaafd te kunnen hebben in de zuivelbar worden de prijzen per 1 augustus iets verhoogd. Onder andere de drinkyoghurt, melk en karnemelk gaan per die datum €1,20 kosten. Meer info vindt u hierover in de winkel.

Mei 2017

Ook tijdens Pinksteren zijn we volgeboekt!

De camping is vol⛺️! Tijdens het Hemelvaartweekend zijn alle plekken bezet!

April 2017

De eerste campinggasten zijn inmiddels gearriveerd en ook in het Zomerhuis verblijven alweer regelmatig gasten.

Nu gaan de koeien en ponies genieten van het mooie weer, op zondag 9 april gaan ze weer lekker de wei in! Iedereen is hierbij uitgenodigd om te komen kijken (rond 13.00u).

Januari 2017

Op zaterdag 7 en zondag 8 januari ontvangt u 20% korting op alle kerstaccessoires in onze Zuivelbar.

December 2016

Op zaterdag 10 december staan wij met de verkoopwagen in Benthuizen op Laura’s kerstmarkt bij v.d. Kooy aan de Slootweg van 10 tot 17u. Doel: Laura op weg naar de Special Olympics World Winter Games 2017 in Oostenrijk en G.J. v.d. Kooy gaat fietsen voor de KWF (zie ook www.facebook.com/lauraenjoost)

September 2016

Eindelijk, na een paar jaar “internetstilte”, is er weer beweging in de website! Met dank aan George Steinz!

Divers 2016

Wij zijn in 2016 aangesloten bij Vekabo (www.vekabo.nl), oftewel “Vereniging Kampeerboeren”, lees verder op de pagina van de camping

image

In 2016 zijn wij officieel wederverkoper geworden van het woonaccessoires merk Clayre&Eef, lees verder op de pagina van de Zuivelbar

image