Zuivelbar en winkel

 


Zuivelbar

In de Zuivelbar kunt u terecht voor koffie, thee, soep of warme chocolademelk. Ook staat er altijd kruidkoek voor u klaar. Dit alles nog met het vertrouwde selfservice principe.

Zoals u kunt lezen op onze nieuws pagina zijn de overige producten verhuisd naar de winkel (deze vindt u in de grote schuur).

In de Zuivelbar is een gezellig zitje om eventueel te schuilen bij slecht weer en op het terras kunt u juist genieten van het zonnetje en het uitzicht over de polder.

Winkel

Nadat bleek dat er helaas personen waren die het selfserviceconcept te letterlijk namen, hebben we de afgelopen winter onze voormalige garage in de grote schuur verbouwd tot winkel.

Hier verkopen wij uiteenlopende artikelen, naast natuurlijk de zuivel, eieren, honing, jam en een assortiment van Groene Hartstreekproducten. Daarnaast veel cadeau en woonaccessoires van o.a. de merken Clayre & Eef, Esschert Design en nog veel meer!

 

Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld zuivelmandjes of een combinatie mand van zuivelproducten en cadeauartikelen. Zuivelmandjes zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Voorbeeld zuivel/cadeaumand t.w.v. € 27,50

image

De manden kunnen ook “in thema” worden gemaakt, zoals “Delfts Blauw”, “romantisch”,  “kippen” of “koeien” etc. Of ” in seizoen” zoals “herfst”, “kerst”, “voorjaar” etc.

 

Ook staan we op markten en braderieën

Wij zijn dealer van onder andere Clayre&Eef, Esscher Design en Geharo